La Bartolo Pérez Pérez a La Cajoleta.

Ni de bon tros la idea inicial era fer la Bartolo Pérez Pérez a La Cajoleta però quan m'he adonat de l'error ja estava massa enmarronat per baixar i un burilet a la punta d'una panxa m'animava a seguir. Així que, em posat el mode rastrejador de xapes rovellades i xino xano em anat tirant amunt.La via m'ha semblat molt xula però la verticalitat s'acaba tant ràpid que et deixa amb la trempera a mitges (els que teniu nens petits segur que m'enteneu). L1 clarament més difícil que els altres dos amb...

Via CONXITA GARCÍA PÉREZ a la Roca de Sant Cugat

Via CONXITA GARCÍA PÉREZ a la Roca de Sant Cugat

Dissabte 10 de juny de 2017Un cop més visitem aquest laberint de roques i canals que es la regió de la Plantació per escalar vies pendents que tinc o tenim dels prolífics...