Jacint Aguilar a la Castellassa.

Una via amb bon ambient i roca acceptable, tot i així estem a on estem i ens ha petat alguna cosa, la meitat de la via es fa amb artificial i la meitat en lliure. Em sembla que sense ser de les més clàssiques de Sant Llorenç la via es va escalant amb certa freqüència. Accés: Cal anar a l'urbanització Cavall Bernat de Matadepera i estacionar a al final del Carrer Vista Alegre on comença l'anomenat Camí dels Monjos.Aproximació: Seguim l'esmentat Camí dels Monjos que si no m'equivoco du al...

Jacint Aguilar a l’Elefantet (MD-)

Un diumenge ventós i fred d’aquest mes de novembre. La idea era anar a la Mòmia però a última hora, amb la Cris decidim fer un canvi de plans i anirem a arreserar-nos...
Via jacint aguilar

Via jacint aguilar

DISSABTE, 13 DE JUNYAquesta setmana es preveu tranquil·la en el que es refereix a l’escalada. Tinc compromisos familiars i em cal arribar a casa  màxim a les tres (tinc...