Via le lezard (la sargantana)

 DIMARTS, 23 D'AGOSTAcabats d'arribar de Canfranc, encara no em plantejo començar a trucar per sortir dimecres, estic cansat i cal recuperar-se . Però un missatge del Lluis em fa repensar la situació.Proposta: Sortir dimarts per fer quelcom al Pirineu, una escapada d'aquestes llampec que acostumem a fer. A més les propostes que em fa son llamineres i sens dubtar-ho accepto.La proposta que guanya, és anar a la Dent d'Orlu per fer una via, (que jo tinc a la llista de pendents i que no se si podre...

Le Lezard a la Dent d'Orlú.

Le Lezard a la Dent d'Orlú.

La informació que hi ha per la xarxa (i fora d'ella) de Le Lezard a la Dent d'Orlú divergeix una miqueta amb les sensacions que he tingut avui escalant-la, potser el sol i la...
Le Lezard a la Dent d'Orlú.

Le Lezard a la Dent d'Orlú.

Una més de la Dent!: llarga, de bon granit, rapelable i amb parabolts. Malgrat ser una via eminenment plaquera els passatges són força variats, trobarem algun tram herbós....