Un tast amb regust de l'Ebre.
Cada cop arrelem més endins lo nostre sud.L'escalada és filla de la composició mineral del territori, dels aromes de la pedra i del caràcter de la seva gent.Aviat, ben aviat, els amics de l'Ebre mos organitzaran una trobada per tastar les darreres novetats que s'enfil.len per paratges insòlits, desconeguts a la majoria.via Sebastià Colomé, el "must" equipat (7a, 6c+, 6c+, 6c+, 6c+)Poques coses tant satisfactòries com explorar raconets nous.La perseverància i l'entussiasme tenen premi: encetar línies. El procés de creació, sempre lent, n'assegura un disseny adequat.Aquí en va un primer tast del Montsià al Baix Ebre.Un ventall extens de petites grans vies diferentsen graus i estils, tan ampli com la diversitat dels aperturistes.Ara, quan els dia s'escurça i el sol s'apaivaga trobareu les millors condicions per gaudir-lessom quatre, a esguard d'àguilapedra dels Ports agulles dels PorsQue xaleu com ho hem fet nantros,i un record pels amics que ens van ensenyar Lu Port.