Un tast amb regust de l'Ebre.

Cada cop arrelem més endins lo nostre sud.L'escalada és filla de la composició mineral del territori, dels aromes de la pedra i del caràcter de la seva gent.Aviat, ben aviat, els amics de l'Ebre mos organitzaran una trobada per tastar les darreres novetats que s'enfil.len per paratges insòlits, desconeguts a la majoria.via Sebastià Colomé, el "must" equipat (7a, 6c+, 6c+, 6c+, 6c+)Poques coses tant satisfactòries com explorar raconets nous.La perseverància i l'entussiasme tenen premi: encetar línies. El procés de creació, sempre lent, n'assegura un disseny adequat.Aquí en va un primer tast del Montsià al Baix Ebre.Un ventall extens de petites grans vies diferentsen graus i estils, tan ampli com la diversitat dels aperturistes.Ara, quan els dia s'escurça i el sol s'apaivaga trobareu les millors condicions per gaudir-lessom quatre, a esguard  d'àguilapedra dels Ports agulles dels PorsQue xaleu com ho hem fet nantros,i un record pels amics que ens van ensenyar Lu Port.

Diumenge, un tast megalític

Per la zona de La Roca del Vallès, a la serra que separa el Vallès del Maresme, hi ha una zona amb interessants formacions rocoses, dólmens, i esculptures. Es tracta...

Diumenge, tast per l’Alt Anoia

Aquest diumenge sortim a donar un volt per l’Alt Anoia, per visitar el castell de Boixadors. Podrem esmorzar a Sant Pere de Sallavinera al restaurant La Pala, podem portar...

Vigralla: tast al castellot

Dissabte 9 de maig, l'AEM organitza una excursió que s'inclou dintre la programació del 5è ViGralla a Llorenç del Penedès. L'excursió proposada surt de les Cases Noves de...

Clàudia Galicia, bronze amb regust d'or a Andorra

L'osonenca, malgrat estar malalta bona part de la setmana, aconsegueix la seva primera medalla en una individual de la Copa del Món | Mireia Miró, Marta Riba i Marta...

L'Etna, una aventura amb regust de lava.

Quan vaig  arribar al coll del Refugi del Filòsof, sentia al Quim que deia: Manjare, manjare!! mentre els components de l'equip de rescat ens feia pujar al seu jeep per...