Orbea Monegros 2023.

Amb la Teresa a la sortida de l'Orbea Monegros 2023.DECEPCIÓ, aquesta és la paraula que resumeix el meu estat d'ànims després d'aquesta Orbea Monegros 2023. Després de la meva operació al ronyó a inicis de febrer, quan vaig poder començar a entrenar, vaig dedicar-me  a aquesta carrera, ho vaig donar tot per estar en el millor estat possible i així poder competir al màxim amb mi mateix. No era una carrera contra la resta del sis mil corredors, era una carrera contra mi mateix. Durant...

Entrenament per la Maraton Monegros 2023.

Entrenament per la Maraton Monegros 2023.

Itinerari marcat amb el rellotge Suunto Traverse.Altimetria del dia d'avui.El pròxim 29/04 tenim un any més la carrera Orbea Monegros 2023. Aquest any m'he apuntat a la...
Orbea Monegros 2022.

Orbea Monegros 2022.

Itinerari marcat amb el rellotge Suunto Traverse.Altimetria del dia d'avui.Per fi ja ha arribat el dia. És el moment de veure els resultats d'aquests dies d'entrenament. Poc...